Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

Ванземаљци су на Земљу дошли из сазвежђа Орион и још на њу утичу

Ванземаљци су на Земљу дошли 
из сазвежђа Орион и још на њу утичу
·         19:02 16.08.2015.
·       
·         
http://fakti.org/globotpor/vanzemaljci-su-na-zemlju-dosli-iz-sazvezdja-orion-i-jos-na-nju-uticu

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ОД КРАЈА ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА ПОСЛЕ БАЧЕНИХ АТОМСКИХ БОМБИ НА ХИРОШИМУ И НАГАСАКИ ТЕМА ПРИСУТНОСТИ ДРУГИХ БИЋА ВИШЕГ РАЗУМА, ПОСТАЛА ЈЕ АКТУЕЛНА, А НАРОЧИТО ПОСЛЕ СУСРЕТА ДВАЈТА АЈЗЕНХАУЕРА СА ЊИХОВИМ ПРЕДСТАВНИЦИМА 20 ФЕБРУАРА 1954 ГОДИНЕ У БАЗИ ЕДВАРДС - ВЕЗА ЛИНК .http://webtribune.rs/projekat-edvards-vlada-sad-postigla-sporazum-sa-sivim-vanzemaljcima/#

ИСТА ТЕМА ОВИХ ДАНА ДОЖИВЉАВАЛА КУЛМИНАЦИЈУ ИНТЕРЕСОВАЊА. А ДОГАЂАЈИ ОРГАНИЗОВАНОГ НАВОЂЕЊА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ САПИЈЕНСА У ДИВЉАШТВО, ПОТВРЂУЈУ ПРЕДПОСТАВКУ, ДА НЕКА "ТАМНА СТРАНА" НЕМА СИМПАТИЈЕ ЗА ШАРОЛИКУ ЦИВИЛИЗАЦИЈУ НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ  И ЗАТЕЧЕНЕ  КУЛТУРНЕ И МОРАЛНЕ ТЕКОВИНЕ НАШЕ "ЛИРИЈАНСКЕ РАСЕ". 

ПРОЈЕКАТ ДЕПОПУЛАЦИЈЕ  ПОСТАО ЈЕ ЈАСАН И ЗА ОНЕ "НЕВЕРНЕ ТОМЕ" КОЈИ СУ ДО СКОРА СА ПОДСМЕХОМ РЕАГОВАЛИ НА ОВУ ТЕМУ. У ВЕЗИ СА ТИМ ПОСВЕТИТЕ МАЛО ПАЖЊЕ ИЗЈАВАМА РЕТКО УПУЋЕНИХ ПОЈЕДИНАЦА. 

У МОСКВИ ЈЕ БОРАВИО ШЕФ МАСОНСКОГ РЕДА МЕМФИС-МИЦРАИМ БАРОН ФРАНК РИПЕЛ  И ЕВО ШТА ЈЕ ИЗЈАВИО ЗА ЈАВНОСТ.

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !




  • Главна мистерија коју скривају пирамиде управо је у томе што  је требало да помогне фараону, који почива ту у својој посмртној одаји, да се уз помоћ енергије пирамиде подигне до сазвежђа Орион и постане Бог
  • Три велике египатске пирамиде у потпуности опонашају положај три главнезвезде у сазвежђу Орион. Али, не само те пирамиде. Све оне оличавајуцелокупно сазвежђе Орион. То јест, ванземаљци су у потпуности репродуковалина Земљи сазвежђе Орион
  • Постоје ли сада ванземаљци из сазвежђа Орион на нашој планети? Да ли су онимеђу нама? Верујем да постоје различите врсте живота, различите расе, које настављају да утичу на Земљу и Земљане. На Земљи се могу видети ванземаљскиобјекти. На хиљаде таквих објеката се види сваке године. А то значи да постоје различите врсте ванземаљаца који долазе овде на Земљу
          У КРАТКОЈ посети Москви боравио је Франк Рипел, шеф Реда Египатског Масонства Древног и Прихваћеног Обреда Мемфис-Мицраим, једини носилац стотог степена иницијације у масонској хијерархији. Човек чија пуна титула гласи: Император, Велики  Генерални Хијерофант обе хемисфере, Суверени Архитекта Света.
          У интервјуу за лист  „Нове ведомости”, он је говорио о пореклу древних цивилизација и улози у том процесу ванземаљаца:
  • Сињор Рипел, да ли је могуће да су и пирамиде у Гизи и цивилизацију Древног Египта створили дошљаци из свемира?
          У свим древним цивилизацијама света можемо наћи облик пирамиде. Он постоји у Египту, а постоји и у јужноамеричким цивилизацијама Маја и Ацтека. Пирамиде су грађене и у древној Кини. Генерално, облик пирамида је присутан свуда. Фактички, све ове цивилизације, које никада нису дошле у контакт једна са другом, поседују та знања, и умеле су да изграде пирамиде. Према томе, јасно је да је постојао неки ванземаљски утицај, неки контакт којим су ванземаљци предали ту вештину грађења пирамида. Не тако давно изашле су моје књиге „Древни Богови” и „Из таме времена”. И у њима се говори о древним цивилизацијама, почевши од ванземаљских цивилизација које су донеле живот на планету Земљу, које су створиле прве древне цивилизације - Хипербореју, Лемурију, Атлантиду. А онда, почевши од Златног доба, ове цивилизације су се међусобно смењивале. Књига је конструисана у облику романа, у облику новеле. И то је једини текст који сам написао у облику приче.
  • Како се комбинује та прича, тзв. палеоконтакт са вештином грађења пирамида? Ванземаљци су се спустили на Земљу, предали то знање, или их је самочовечанство питало о томе?
          По мом мишљењу, управо су се ванземаљци у неком тренутку спустили на Земљу и предали то знање. Знамо да су египатске пирамиде изграђене са инжењеријском прецизношћу којом Египћани једноставно нису располагали.
  • Пирамидама се придаје мистично значење. Било да су то пирамиде у Јужној Америци, било пирамиде у Египту, било пирамиде и гробнице на територији Русије. Какво то мистично значење носе у себи ове пирамиде?
          Пирамида се гради по савршеној  геометријској форми, тзв. златном пресеку. Сходно томе, пирамида је  - оличење савршенства.
  • А какве тајне крију у себи те пирамиде? Многи су склони да верују да су све експедиције откривања гробница фараона, пирамида Маја, Инка и Ацтека, наших руских гробница касније донеле неку несрећу човечанству и другеглобалне катастрофе.
          Не мислим да откривање пирамиде доноси несрећу. Главна мистерија коју скривају пирамиде управо је у томе што су то посмртне одаје фараона, зато је облик пирамиде требало да помогне фараону, који почива у својој посмртној одаји, да се уз помоћ енергије пирамиде подигне до сазвежђа Орион и постане Бог.
  • Зашто баш у сазвежђу Орион обитавају Богови?
          Орион- је сазвежђе са кога су на Земљу у древним временима сишли ​​ ванземаљаци. И три египатске пирамиде у потпуности опонашају положај три главне звезде у сазвежђу Орион. Али, не само те пирамиде. Постоје и оне као што је „црвена пирамида”. А све оне оличавају целокупно сазвежђе Орион. То јест, ванземаљци су у потпуности репродуковали на Земљи сазвежђе Орион. Као што сам већ говорио, три египатске пирамиде образују три главне звезде, а затим остале пирамиде, потпуно репродукују на Земљи свих седам звезди сазвежђа Орион.
  • Постоје ли сада ванземаљци из сазвежђа Орион на нашој планети, и насељавајули они нашу цивилизацију? Да ли су они међу нама?
          Верујем да постоје различите врсте живота, различите расе, које настављају да утичу на Земљу и Земљане. И постоје различите врсте ванземаљаца. Штавише, на Земљи се могу видети ванземаљски објекти, и на хиљаде таквих објеката се види сваке године. А то значи да постоје различите врсте ванземаљаца који долазе овде на Земљу.


Франк Рипел
          Објашњење:
          Неупућени људи често се питају који је највиши степени у масонској хијерархији. Некопомиње 33. (ово је највиши степен у Шкотском обреду), неко - 90. (највиши степен иницијације уЕгипатском масонству, обреда Мемфис-Мицраим), неко - 99. (овај степен има Хијерофантобреда Мемфис-Мицраим „Који стоји пред Великим Архитектом Васељене”).
          У ствари, систем обреда Египатског масонства  у разматрању на конгресу у Бриселу 1934. године, предвидео је постојање 100 степена.
          Велики Хијерофант (вођа Обреда) мора да има 98. степен, 99. степен даје се „ВишимНепозантим Челницима” (тајним руководиоцима обреда), а 100-ти степен, назван „Суверениархитекта света” се додељује идеологу Реда.
          Међутим, Гиљермо Тројло (Аргентина), који је на Конгресу требало да преузме дужност Великог Хијерофанта Мемфис-Мицраима, почео је да протестује против постојања у Реду„непознатих рукводилаца”. Рекао је притом да је у ХХ веку тешко задржати било каквуанонимност и да сама идеја о „непознатим челницима” у историји слободног зидарства никада ништа добро није донела. Јер, ако човек ни са чим себе није прославио – чеме онда он претендуједа руководи Редом? А ако је он познат – како онда да буде „непознати челник”?



          Због тога је број степена смањен на 99.

          У XXI веку је одлучено је врати 100-ти степен у повељи Мемфис-Мицраим. Статут овог степена гласи:

“100 ° степен предтавља сами врх масонске пирамиде - пирамидион.



          Стотог  степена може бити удостојен само један човек на свету, који је на челу обредаМемфис-Мицраим и који има Светилишта (или ложе) на већини континената на Земљи.
          Стоти степен се додељује одлуком Заменика Великог Хијерофанта који имају степен не нижи од 97°, и којих мора бити најмање четири, симболизујући четири стране света. Најмање један од потписника дипломе мора имати 98° степен (S::I::)».
          Садашњи власник 100-ог степена је Франк Рипел (барон Ђанфранко Перили), чувени италијански езотерик и окултиста, аутор бројних књига, преведених на пет језика (укључујући и руски).
          Франк Рипел је на челу Египатског Масонства Древног и Прихваћеног Обреда Мемфис-Мицраим (MEAPRMM), које има 53 светилишта широм света (светилишта се зову ложама обреда, и у њима се обављају послови највиших степена).
          Оснивач Обреда Египатског Масонства је био гроф Алесандро Калиостро (рођен у Тунису,и живео 1749-1796).
          Он не подлеже, како је наведено у неким изворима, идентификацији са неким ЂузепеомБаљзамом (1743-1795), авантуристом, родом из Палерма, врбованим од стране Језуита у циљудискредитације правог грофа Калиостра.
          Алесандра Калиостра у Египатско масонство је иницирао мистериозни Мастер Алтотас 1776. године, у години када је образован Ред Илумината.
          Превео: Срђан Ђорђевић


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP