Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

Пројекат Едвардс: Америчка влада постигла споразум са ванземаљцима Греисима


Пројекат Едвардс: Америчка влада постигла споразум са ванземаљцима Греисима
19. јул, 2015.:
хттп://вебтрибуне.рс/пројекат-едвардс-влада-сад-постигла-споразум-са-сивим-ванземаљцима/


 Америчка влада је направила тајни договори са ванземаљцима Греисима, и постоји много доказа који указују на ову теорију.
Тачан датум споразума није познат, али многи извори указују да је потписан 20. фебруара 1954. Верује се да је тадашњи одбор Граиса ванземаљаца слето на Ваздухопловну базу Едвардс, са намером да разговара са америчким председником, Двајт Ајзенхауером.
 Од тада, споразум се зове Едвардс споразум, кога је  др Ден назвао, Тау ИКС споразум да се сачува човечанство.
Након разговора су постигли споразум који се показао као веома погодан за оне који у њему учествују. Нажалост, последице ће бити катастрофалне за цео свет. Споразум подразумева да америчка влада дозволи Сивим ванземаљцима да редовно киднапују људе, а они су за узврат обећали да ће их враћати живи и здрави, након што им обришу памћење.
Међутим, као што многи отети могу потврдити, није увек било тако. Они који су били отети често се сећају целог  инцидента и свих страшних детаље о њему.
У замену за заморце, Сиви ванземаљци федералној влади обезбедиће напредну технологију ванземаљаца. Други "клаузула споразума" била је да се размене амбасадори. Нејасно је колико их је учествовало у програму, али најпознатији Крил, рептил из сазвежђа ДРАКОС и Ј-Род, сиви странац из Зете ЕР.
Едвардс споразум је био кулминација ланца догађаја, који је почео 1947. године са падом ванземаљске летелице у Росвелл. Унутар олупине летилице је пронађена неколико ванземаљских тијела. Овај инцидент је несумњиво подигао свест о ванземаљцима и НЛО.




До новог НЛО пада који се  догодио 1949. године у Новом Мексику, где је пронађен само један преживели. Добио је надимак ЕБЕ (енглески акроним за Ванземаљски биолошки ентитет), а америчка влада има информације да је захваљујући њему успела да буде у контакту са својим народом.
Они су контактирали Греис ванземаљце у 1951. користећи уређај који је направљен на основу информација добијених од ЕБЕ је. Годину дана касније, дошло је до контакта са ванземаљцима и поставио прве темеље споразума 1954. године.
У ноћи између 20. и 21. фебруара 1954. године, док је био на одмору у Палм Спрингсу у Калифорнији, председник Двајт Ајзенхауер је нестао. Спекулише се да је тајно одведени у базу Едвардс да се састане са Граис ванземаљцима. У свом званичном саопштењу, он је морао да хитно оде код зубара.
Док је састанак наставио како је планирано, било је неких непредвиђених последица. Слетање мора да се уради у тајности да не би цело човечанство се изненада суочавају са технолошки напредније ванземаљске расе. Војници у бази Едвардс нису имали појма шта ће се догодити.
Овај приступ је касније испоставило да је катастрофалан, јер је велики број учесника који пате од разних психичких болести нефункционалног понашања до психозе и покушаја самоубиства.
Већ дуги низ година, појавили су се разни људи који су тврдили да су лично присуствовали догађају. Један од њих је Хералд, истакнути лидер метафизичког заједнице у то време.
"Моји драги пријатељи: Управо сам се вратио из базе Едвардс. Извештај је у праву! Током посете видео сам пет различитих летилиса које су наши званичници детаљно студирали са дозволом. Немам речи којима бих описао моју реакцију. Коначно се догодило ", написао Лите.
Према Литеу, неке важне личности присуствовале су  састанку. Међу њима је био и главни економски саветник Еисенховера, др Едвин Нурс. такође рекао је да су догађају присуствовали пзнати верски лидери.
Бројни су и други извори подршке Лајтовог извештаја..
Према бившем официру поморске обавештајне службе, Виллиам Куперу, 1953 примећени су велики објекти, који су се кретали ка Земљи. Прва мисао која ми пада била је да су то астероиди, али је касније утврђено да су то свемирски бродови. Контакт са ванземаљцима се десио у две различите мисије под називом Пројекат Сигма и Пројекат Платон.
Купер је рекао да постоје две ванземаљске расе - Нордикси, који су пријатељски и други Сиве боје, који имају друге планове. Према његовим речима, Нордикси су помогли да се потпише споразум између народа и Сивих. Нордикси нису понудили технологију, али су понудили духовни напредак.
Према споразуму, ванземаљцима  није дозвољено да се мешају у наше послове, и ми не сммое да се мешамо у њихове. Њихово присуство на Земљи има тајну мисију. Они су у стању да редовно да отимају људе ради медицинских и развојних циљева, и да се врате живи и здрави и немају сећање на те догађаје.

Њихов захтев је да људи униште свој нуклеарни арсенал. Они су упозорили да је човечанство на путу у пропаст, и да ће се људи поубијати, загадиће планету и уништити све земаљске ресурсе. Захтеви одбора су узети са великом сумњом и предрасудом, јер се сматрало да Нуклеарно разоружање није био у најбољем интересу Сједињених Америчких Држава, јер свет би остао немоћан против ванземаљаца. . Ајзенхауер је одбио њихов предлог.
Други сведок догађаја био је Џон Лир, син творца Лир авиона, Виллиам Лира. Према његовим речима, Нордикси нуде своју помоћ да се елиминише опасност од Сивих, али је председник Ајзенхауер је одбио ту понуду, јер Нордкси нису понудила технологију.
Да ли је овај састанак стварно одиграло? Више од 60 година је прошло од првог контакта са ванземаљцима, и ништа о томе није званично објављен. Видели сте да данас постоје бројни докази, иако се догађај описаног састанка још увек одбија.
Вебтрибуне.рс

НЛО.Загадка погранзаставы Аркан Керген.Странное дело


<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NBCfGZzYInk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Објављено је 02.04.2015.


Одно появление этих странных существ может привести к страшным катастрофам. Они ставят эксперименты над жителями планеты. Откуда они взялись - из параллельных миров, с других планет или из нашего будущего, и что им нужно?

Каждый выпуск программы - это отдельный документальный фильм, посвященный одной из самых волнующих тем человечества. Всё события в нашем мире предопределены и закономерны. Существует вселенский сценарий, по которому происходит то или иное действие. Есть некая теория времени что всё в этом мире уже есть, всё в этом мире уже было, всё в этом мире будет, так ли это...

Подписывайтесь на канал : https://www.youtube.com/channel/UC8Rs...


2 коментара:

Анониман,  23. јул 2015. 12:23  

Блаженопочивши Старац Тадеј је говорио да ванземаљци постоје
/добри и зли/, али да се за њих не треба мисаоно везивати.

Драган Славнић

Unknown 13. август 2015. 13:51  

NE POSTOJE NIKAKVI VAN ZEMALJCI U ONOM SMISLU KAKO IH KLEDAMO NA NA FILMU SF ROMANI ITD. TO SU STVORENJA RODJENA OD KONTAKTA PADESIH ANGELA I OVOZEMALJSKIH ZENA , ALI I MUSKARACA ... TO JE TAJNA KNJIGE PROROKA ENOHA ONI SU IMALI STVARNOG DUHOVNOG TVORCA DEMONE , OD KOJIH SU DOBIJALI MOC SNAGE RASTA ,ZNANJA...ZBOG NJIH JE BIVAO POTOP ITD.. ENOH JE PRADEDA NOJEV... TA PRICA JE ZA NESTO DRUGO POSTO PISEM KNJIGU KOJA IMA DEO TE PRICE A JEDNU SAM OBJAVIO``CATENA MUNDI POSLEDNJA EZOTERICNA ,BAJKA, TAJNA,SVETINJA SVETA`` TU SAM PISAO O TOME ..POZDRAV ZARKI

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP