Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ШТА СЕ УПРАВО 2015 ДЕШАВА НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ ?

ШТА СЕ УПРАВО 2015 ДЕШАВА НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ ?

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

У ДАНАШЊЕ ВРЕМЕ, СРЕДИНОМ 2015 ГОДИНЕ, НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ ПРИСУТНА ЈЕ СВЕ ВЕЋА НЕТРПЕЉИВОСТ ИЗМЕЂУ ГРУПАЦИЈА И ЈЕДИНКИ У РАСИ ХОМО САПИЈЕНСА. ПОСТОЈЕЋЕ РАЗЛИКЕ, КОЈЕ СУ РАНИЈЕ БИЛЕ ТОЛЕРИСАНЕ И ПРИХВАТЉИВЕ, САДА СЕ ДРАМАТИЗУЈУ ДО НИВОА ПОДЕЛЕ ПЛАНЕТЕ НА ДВА БЛОКА ( ОРВЕЛОВА 1984 ), РАЗНИХ ЕКОНОМСКИХ И ПОЛИТИЧКИХ САНКЦИЈА И МОГУЋЕГ ИЗБИЈАЊА АТОМСКОГ РАТА, СА УНИШТАВАЊЕМ СВИХ ТЕКОВИНА НАШЕГ ЦИКЛУСА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ. У ИНТЕРВЈУУ СТЈАРДА СВЕРЛОВА „ПОРТАЛУ 4Д“ ИЗ 2012 ГОДИНЕ, УПОЗНАЈЕМО ВАС СА СКРИВЕНИМ  МОТИВИМА И ЦИЉЕВИМА ОВЕ ПОДЕЛЕ. А У ВИДЕО ПРИЛОГУ СА ПРЕВОДОМ, МОЖЕТЕ СЕ УПОЗНАТИ СА НАСТАНКОМ ОВЕ КАМПАЊЕ И ЊЕНИМ НОСИОЦИМА ПО НАЛОГУ СТРАНИХ МЕНТОРА И КОНСУЛТАНАТА.


Сриједа, 11 Сијечањ 2012 15:54
Аутор Ратко Мартиновић



Након Давида Ицкеа смо успјели интервјуирати још једног свјетски познатог истраживача и борца против контроле ума и манипулације, Stewarta Swerdlowa. Нисам сигуран, но мислим да је ово први његов интервју за медије на подручју Балкана што је додатни успјех. Интервју погледајте у наставку!


4Д: Ваше књиге и видео предавања популарни су диљем свијета. Ипак, постоје они који нису толико упознати с Вашим радом. Представите се читатељима 4ДПортала из Хрватске и регије…


СС: Моја жена и ја смо брачни пар који већ годинама путује диљем свијета и истражује подручја која други избјегавају те их представљамо широј публици. Између осталог, објавили смо тајне информације Иллумината попут Праве Свјетске и Галаксијске повијести као и ДНК информације.

Јанет Диане (моја жена) и ја имамо способност увида у поља ауре и особних архетипа сваке индивидуе, као и читања ДНК низова и умних образаца. Водимо рубна истраживања о здрављу и духовности уз примјену Универзалног закона чиме помажемо при рјешавању готово свега (односи, контрола ума, здравље…) везаног уз нечији живот.

Јанет тако рецимо посједује Изнад-душну (Виши духовни Ја) интуицију која јој омогућава ступање у контакт с Божјим Умом те тако може репродуцирати звукове креације директно из Хиперсвемира. Ту могућност је придобила својим генетским подријетлом јер је мијешана Индијанка уз келтске и wалдензијанске (француске) коријене и на тај начин има јединствен приступ фреквенцијама. Приступ изнад-душној матрици јој је омогућен у свјесном стању док, употребљавајући анализу умних образаца, технике за особни баланс на једноставан начин може приближити свакоме. 

Ја пак посједујем способност помицања властите свијести изнад простор-времена ради дијагнозе умних образаца на којима су базирана сва животна искуства неке особе. Мој прастриц је био Yаков Свердлов који је кроз повијест познат као први предсједник Совјетског Савеза док је мој дјед помогао у оснивању Комунистичке партије у САД-у 30-тих година прошлог стољећа. Да би се осигурале информације које сам посједовао (о Влади САД-а) “регрутиран” сам за посебне експерименте контроле ума, те сам уз то провео и 13 година унутар Монтаук Пројекта што је за резултат имало повећање мојих природних могућности.

Иначе причам десет свјетских језика, стручњак сам за депрограмирање и дијагностицирање Иллуминатских програма контроле ума код умних образаца неке особе те сматрам да је моја мисија развој позитивне самопомоћи (да би други избјегли оно негативно што сам ја искусио).


4Д: Хрватска је близу тога да постане дио Еуропске Уније, референдум је за свега непуна два тједна. Видимо све могуће врсте ЕУ пропаганде која за циљ има прање мозга, а с друге стране не постоји маневарски простор за другу страну медаље – ЕУ скептике. Зашто је овакав тип манипулације толико очигледан, а опет функционалан попут сублиминалног? Вјерујем да раде управо што желе без великог труда…

СС: Можеш бити сигуран да ЕУ зна точно како и зашто Хрватска постаје чланицом. Због тога је и Југославија раздвојена у дијелове. Модус Операнди је “Подијели па владај”. Сломи велике нације у мале дијелове тако да становништво помисли да је добило свој особни национални идентитет. У стварности су заправо намјерно исјецкани да би били лакше касније касније интегрирани у пуно већу слагалицу.

Хрватска недвојбено посједује ресурсе и земљу коју иллуминатске обитељи желе контролирати. Из тог разлога је форсирање ЕУ утиска на популацију толико очито, а опет и сублиминално. Циљ је да Хрвати мисле како је то најбоља ствар за нацију и како ће сви имати користи. Но, паралелно с тиме Хрватска преузима ЕУ дугове и постаје дио било каквих ратова, економских криза и имиграцијских проблема што народ тренутно не зна.

Можете очекивати насилне доласке Африканаца, Азијата и осталих мањина у ЕУ након што буду протјерани из Њемачке, Италије и Француске те буду тражили ново мјесто за живот и посао.

4Д: Контрола ума и друштвени инжењеринг су њихово (Иллуминатско) оружје. Које је наше оружје против тих манипулацијских алата?

СС: ЈЕДИНО оружје, а уједно и НАЈБОЉЕ оружје је наш ум! Можемо се ријешити тих тлачитеља и Тирана елиминацијом нашег менталитета жртве из комплетне људске врсте. То се може остварити путем отпуштајућих третмана и Изнад-душне Комуникације и депрограмирања као што сам више пута наводио у својим књигама и ДВД-овима на свом web sajtu >> expansions.com
Можемо остварити особну снагу при употреби разних фреквенција попут Лава с Бијелим Крилима, Змаја с Бијелим Крилима, Делфина, Медвједа и Вука (White Winged Lion, White Winged Dragon, Dolphin, Bear, Wolf). Морамо употребљавати Ултимативну Заштитну Технику кроз цијели живот те на тај начин заштитити себе, вољене особе и вриједности на енергетски начин, унутар љубичастог тетраедрона који је унутар љубичастог октаедрона. Чините то свакодневно!

4Д: Давид Ицке сматра да је Бескрајна љубав једина истина, а све остало илузија док се против тога “скривена рука моћи” бори наметањем примитивног егзистенцијалног страха. Што Ви мислите о матриx, илузији живота и животу након смрти?


СС: Програмирани матриx који постоји у умовима човјечанства креиран је цијепањем особности у пуно малих дијелова (фракција) или алтернативних одјељака који су затим програмирани у алтер-особности и функције. Такођер постоји и виртуални свијет причувних алтера гдје под-особности могу имати чак и цијеле животне токове те никада не изађу на видјело тијеком свјесног живота.

Ови фрагментални дијелови од ЈА се морају прочистити и наново спојити у цјелину тако да оригинална особност поновно постане недирнута и кохезивна (цјелокупна). Ово све је дио техника депрограмирања које сам споменуо раније у одговорима. Најбитније за све на Земљи је да остваре овај процес. Једном када смо као појединци и врста лишени умних образаца жртве и виктимизације онда више неће бити мјеста за тиране и тлачитеље на Земљи.

Након што умремо, они најпрограмиранији људи могу остати електромагнетски заробљени дјеловањем на њихове душе-особности те бити даље употребљавани у умјетним тијелима или астралним ритуалима, односно, осталим манипулацијама Иллумината. То је још један разлог због којег морамо што прије ријешити себе свог програма!

4Д: Монтаук Пројект је само један од главних пројеката тајне Владе. Који су кодни називи за тренутне пројекте и које војне базе су им средишта?


СС: Ово је врло деликатно питање! Илегално је и веома опасно икоме писати о тренутним тајним пројектима уколико им се одају имена и локације. Под тренутним законима САД-а сматрали би нас издајницима и терористима уколико би то сада разоткрили.
Али, могу ти рећи да постоје тајни пројекти унутар многих других држава, наравно, све под истом јурисдикцијом и контролом. Неки од пројеката су лоцирани близу Хрватске – у Босни, Румуњској, Бугарској или рецимо Швицарској.

Заправо, најтајнији од свих пројеката је онај у ЦЕРН-у (хадронски сударач) у Женеви, Швицарска. Они користе убрзавач честица да би остале алтернативне стварности урушавали у ову. Споје се у паралелне Свемире гдје Иллуминати имају потпуну надмоћ те их затим спајају у наш. Из тог разлога толики број људи има проблеме те се осјећају лоше – зловољно, изиритирано, нервозно, уморно…

4Д: Ваша искуства унутар Монтаук Пројекта су прилично позната. Колико ванземаљских раса егзистира тренутно на Земљи, која је њихова сврха и који су најмоћнији ентитети?


СС: У 70-тим годинама прошлог стољећа, УСАФ (америчка авијација) је издао приручник који је описивао око 70-так различитих врста које су посјетиле Земљу и СВЕ су разматране као опасне за Владу. Крајем 90-тих бројка је порасла до чак 118.

Иллуминати се баве са свега пет раса које подржавају идеју о глобалној доминацији. Те расе су Драконијанци, Сириус А, Ригелијанци, Зета Ритикулијанци те неке од Плејаданских фракција. Постоје и остали али је лимитирана интеракција.

Ови са Сириуса А посједују најсофистициранију технологију. Драконијанци су најратоборнији. Сви од њих имају особне интересе на уму и многи људе сматрају свемирским паразитима.

Важно је за споменути и накупљање флоте у Куиперовом појасу још од 1930. Нитко не зна њихове планове иако се чини да би то могло бити уништавање Иллумината. Овдје морам закључити да ће то значити једино наметање њихових планова и циљева на Земљи. Чини се да имају некакву повезаност са четвртим Реицхом и Јапанцима.

Морамо схватити да постоје дословно милијуни раса само у нашој галаксији. Такођер, треба знати да постоје милијарде галаксија и бесконачни свемири и димензије. То може “помутити” ум, нарочито када нетко схвати да постоји толико играча на пољу, те је немогуће појмити тко ради што и зашто.

Из тих разлога је на нама да преузмемо одговорност и контролу над нашим особним умовима да би обликовали судбине наше расе и Земље.

Нити једна једина раса која овдје долази не помаже нам. Долазе искључиво јер је Земља савршена локација за физичка и нефизичка путовања и комуникацију, као и за различите типове ресурса и животних облика. Постали смо свемирски лабораториј!


4Д: Прије пар дана Предсједник САД-а Барацк Обама није поставио вето на контроверзни акт који даје право за недефинирано задржавање свих можебитних терориста на територију САД-а. То је био узрок ка чињеници да су хрватски медији одједном почели писати о ФЕМА логорима. Које је Ваше сазнање о њиховој сврси?


СС: Ти кампови и старе авијатичке базе бити ће употребљени као центри за задржавање, рехабилитацију контроле ума и ре-едукацијска средишта попут совјетских гулага и нацистичких концентрацијских логора. Ту неће задржавати десетке милијуна људи због недовољног кадра нити ће им то бити одлагалиште за евентуална тијела.

Ти објекти ће служити за оне који се физички опиру Новом свјетском поретку и који су узроковали проблеме. Такођер ће бити употребљавани ради задржавања тисућа људи који требају премјештај након што су им домови и градови оштећени или уништени тијеком ратова, природних катастрофа или контаминације.

Дизајнирани су за задржавање људи до највише 18 мјесеци.

Већа брига су нам подземне базе које ће људе транспортирати ка новим свјетовима ради колонизације. То ће постати битан фактор кроз пар година.


4Д: Што су то архетипи и које је њихово значење? Постоје ли неке нове ТВ емисије које их промовирају (попут Телетуббиеса у прошлости)?


СС: Архетипни симболи су енергетске форме у боји које зраче из свих живих бића. Долазе од тројства Божјег Ума – Боје, Тона и Архетипа. Рјечник њихових значења можете боље прочитати у мојој књизи “Хеалер’с Хандбоок” (http://www.expansions.com/the-healer%E2%80%99s-handbook-2/).

Уколико знате како поставити архетипе у корелацију с правим бојама онда можете креирати и манифестирати било што по жељи. Наравно, Иллуминати то знање користе да би програмирали и умно контролирали популацију. Све енергије могу бити употријебљене за позитивне и негативне сврхе, јер су саме по себи неутралне.

Све телевизијске рекламе и корпоративни логотипови данас користе ове симболе да би утиснули идеје у гледатељство. Употребљени су у дизајну аутомобила, одјећи, прометним знаковима, интернету итд. Сваки дио наших живота прекрцан је архетипима. Уколико знате њихово значење и дешифрирате сублиминалне поруке можете овладати контролом над властитим умом.


4Д: Које су најневјеројатније технологије на које сте наишли у Монтауку?


СС: Па заправо, све су прилично невјеројатне. Ако морам неку издвојити онда су то уређаји за пут кроз вријеме и стварање вртлога који омогућавају путовање и комуникацију с било којим кутком простор-времена.

Ту су и технологије из других свјетова које бисмо ми сматрали магијом. Чак и најнапреднија технологија коју данас користимо у уобичајеном животу је прилично примитивна за све друге цивилизације.


4Д: Дошли смо до посљедњег питања – Имате ли нешто посебно за поручити нашим читатељима и становницима Хрватске и регије? Код нас је јако популарна ТВ емисија “На рубу знаности”. Многи познати истраживачи из свих грана алтернативних и паранормалних тема били су гости (David Icke, Jeffrey Grupp, Daniel Estulin, Tony Samara…). Можемо ли Вас очекивати у емисији или у Хрватској у будућности?


СС: Желим поручити Вашим читатељима из свих земаља да је сватко одговоран за властита искуства. Мисли су попут филма > мозак је пројектор, физичка стварност је екран. Уколико не волимо филм (свој живот) који тренутно гледамо, можемо само промијенити филм (начин размишљања). Ваши умни обрасци креирају све. Због тога свако од нас, индивидуално и колективно, може манифестирати све што пожелимо. Пошто смо ми креација, а уједно и дио Божјег ума или Свега Што Је, можемо остварити било што!

Хрватска је прекрасна држава. Био сам недавно ту, у липњу 2011. Путовао сам од Загреба до Сплита, као и цијелом обалом ка сјеверу. Људи су врло љубазни и пријатељски расположени па сам заиста уживао. Хрватска је скривено благо! Надам се да ЕУ неће уништити све то и уклонити смисао особног идентитета који је тако снажан код вас.

Што се тиче “На рубу знаности”, нитко ме није позвао, но уколико будем икада позван врло радо ћу се одазвати.

Како одржавам семинар у Риму тијеком свибња 2012. управо то би био идеалан датум да ме Хрвати виде и посјете. Детаље ће те ускоро моћи видјети на мојој страници. Такођер, врло сам заинтересиран и за семинаре у Хрватској и, уколико ме нетко жели ангажирати, то може учинити путем овог маила: евентс@еxпансионс.цом

Било би ми изнимно драго причати с људима из Хрватске и регије и веселим се поновном доласку… Хвала на интервјуу!



ПРИЛОГ ОВОГ ИНТЕРВЈУА ЈЕ ВИДЕО СПОТ СА НАЗИВОМ  „ЕЗОТЕРИЧНИ ПЛАН“ СА ПРЕВОДОМ

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !



0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP