Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

САМО - УНИШТЕЊЕ САПИЈЕНСА

САМО - УНИШТЕЊЕ САПИЈЕНСА

 

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

У ВРЕМЕНУ У КОМЕ САДА ЖИВИМО, ДОМИНАНТНА ТЕМА ЈЕ ПРЕНАСЕЉЕНОСТ ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ И КАКО ТУ ИЗМИШЉЕНУ ТЕМУ РЕШИТИ НА РАЗНЕ НАЧИНЕ. ПОРЕД НАМЕТНУТЕ ПОЗИЦИЈЕ ЕНЕРГЕТСКЕ ЗАВИСНОСТИ, БОРБЕ ЗА УГЉОВОДОНИЧНЕ РЕСУРСЕ И НОВЦА БЕЗ ПОКРИЋА – РАТОВИ САПИЈЕНСА  СУ ДОКАЗАНО СРЕДСТВО ЗА РЕШАВАЊЕ ОВИХ ВИРТУАЛНИХ ПРОБЛЕМА. ИЗА ЗАВЕСЕ ПОЛИТИЧКИХ ПРЕДСТАВА, НА ПРВИ ПОГЛЕД СТОЈИ  БАНКАРСКА ОЛИГАРХИЈА ПЛАНЕТЕ КАО НАЛОГОДАВЦИ, А ПОЛИТИЧКА ЕЛИТА КАО ИЗВРШИОЦИ.

 

МЕЂУТИМ, ПРАВО ПИТАЊЕ ЈЕ – ДАЛИ СУ САМИ САПИЈЕНСИ ТОЛИКО МЕНТАЛНО ОГРАНИЧЕНИ , ДА НИСУ У СТАЊУ ДА ПРЕДВИДЕ ПОСЛЕДИЦЕ  СВОГ НЕРАЗУМНОГ ПОНАШАЊА ? ДА БИ ДЕЛИМИЧНО РАЗУМЕЛИ ОВУ ТЕМУ , ПОГЛЕДАЈМО ОВАЈ ФИЛМ И РАЗМИСЛИМО ДАЛИ И ТЗВ „КЕМТРЕИЛСИ“, КОЈИ СУ ДАНАС ДНЕВНА ПОЈАВА НА НЕБУ ВЕЋИНЕ ДРЖАВА НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ , ИМАЈУ НЕКЕ ВЕЗЕ СА ОВОМ ТЕМОМ - РАЗМИСЛИТЕ И САМИ !

 

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

 

Руски филм „Смртоносна прашина“ (необјављен код нас) –

Право лице НАТО и његовог покретача САД (видео)


http://facebookreporter.org/2016/03/23/руски-филм-смртоносна-прашина-необј/

 Поштовани читаоци, пред вама је документарни филм „Смртоносна прашина“ кога су 2014. године, у продукцији првог канала руске телевизије, снимили руски аутори Јевгеније Баранов и Александар Замислов.
Филм је одлично примљен у Русији. Код нас до сада није објављен…
У филму је узела учешће и проф. др Мирјана Анђелковић Лукић, дипломирани инжењер, технолог, доктор техничких наука и судски вештак за војне експлозиве, чијом љубазношћу га и објављујемо на СРБском ФБРепортеру, у знак сећања на најопсежнију терористичку акцију из 1999. године, коју су против нас предузеле САД и земље ЕУ.
(филм је на руском, али се може разумети)
***
Из описа филма:
Документарни филм о злочину против природе и човека. Као оружје за масовно уништење, оружја, уранијумско оружје у земљама на које је примењено након рата доноси болест и смрт.
Оружје са језгром од осиромашеног уранијума НАТО земље користе дуги низ година. Посебно су у томе „успешне“ САД. Они су ову технологију добили од нацистичке Немачке, која није успела да њоме овлада. Званично, америчка влада је до недавно тврдила да је то оружје безбедно за цивилно становништво. Али нагли пораст смртности од рака показао да то оружје убија недужне цивиле годинама након примене и да не штеди чак ни америчке војнике, који су га применили.
У Ираку, Авганистану,Југославији, на местима где је ово оружје примењено, наступиле су праве епидемије рака и епидемије рађања деце са ужасним аномалијама. Зашто се употреба таквог оружја не заустави? Испоставило се да је то најјефтинији начин да се САД реши нуклеарног отпада из нуклеарних електрана.
Овај филм показује право лице НАТО-а и њеног покретача- САД, тих зликоваца којима није место овој Земљи. Филм је посвећен свим жртвама уранијумског оружја.

ПОДЕЛИТЕ ТЕКСТ - РАЗБИЈМО МЕДИЈСКИ МРАК!


 "Смертельная пыль" Истинное лицо НАТО и его вдохновителя США



0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP